Doğan SAĞLAM - Müdür

1991 yılında SAMSUN’un Çarşamba ilçesinde doğdu. ilkokul ve ortaokul eğitimini Dumlupınar İlköğretim Okulunda tamamladı. Lise eğitimini Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümünde tamamladı. Diğer üniversite bilgileri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği bölümünü bitirdi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü tamamlamakta. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Anabilim dalında yüksek lisans eğitimi devam etmektedir. 2013 yılında öğretmenliğe başladı. 2019-2022 yıllarında Aşıklar Özel Eğitim Okulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2023 yılında Aşıklar Özel Eğitim Okulunda okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.